magye-fejlec

 

Adó 1%

Kérjük, támogassa Ön is adója 1%-ával a babamasszázs hazai elterjedését, hogy minél több család élvezhesse annak a babákra, szüleikre és a közösségekre gyakorolt jótékony hatásait.

A Magyar Gyermekmasszázs Egyesület 2004. március 26-án alakult, a Nemzetközi Csecsemőmasszázs Szövetség, az IAIM (International Association of Infant Massage) magyarországi tagszervezeteként

AZ EGYESÜLET CÉLJA

A Magyar Gyermekmasszázs Egyesület a csecsemő és gyermekmasszázs oktatóinak önkéntes és folyamatosan működtetni kívánt egyesülése annak érdekében, hogy elsődleges célját csecsemő és gyermekmasszázs hazai elterjesztését előre vigye, támogassa, oktassa és ezáltal a módszer egészséges, személyiségformáló, szocializációs szerepének rendkívüli jelentőségére hívja fel a figyelmet.

A babamasszázs a babákra és szülőkre gyakorolt jótékony hatásai felbecsülhetetlen értékűek. Rendszeres végzése elősegíti a baba testi fejlődését, serkenti a létfontosságú szervek működését (emésztés, keringés, légzés). Segít a relaxációban és a feszültségek levezetésében. Mély érzelmi kötődés alakul ki a gyermek és gondozottja között megalapozva a bizalmat és tiszteletet egymás iránt.

letölthető nyilatkozat

Beszámoló az 1% felhasználásáról

A Magyar Gyermekmasszázs Egyesület a csecsemő és gyermekmasszázs oktatóinak önkéntes
és folyamatosan működtetni kívánt egyesülése annak érdekében, hogy elsődleges célját
csecsemő és gyermekmasszázs hazai elterjesztését előre vigye, támogassa, oktassa és ezáltal a
módszer egészséges, személyiségformáló, szocializációs szerepének rendkívüli jelentőségére
hívja fel a figyelmet.

2020. évi beszámoló adó 1% felhasználásárólAdó 1% felhasznásáról szóló 2020. évi beszámoló