magye-fejlec

 

Legyél Te is Okleveles Nemzetközi Csecsemőmasszázs Oktató!

(Certification Infant Massage Instruktor)(CIMI)

Nemzetközi Okleveles Csecsemőmasszázs Oktató (CIMI) képzés (4 nap + 3 óra, amely tartalmazza az oktatóképzést, vizsgadíjat, IAIM okatóanyagot magyar nyelven, Angol nyelvű diplomát, zárókonzultációt és telefonos kontultáció lehetőségét) cimi képzés

Képzés célja : egészségügyi, pedagógiai végzettségű szakembereken keresztül a csecsemőmasszázs átadása a szülők számára, amely segíti a szülő-gyermek kapcsolat bensőségesebbé tételét a kötődést támogatva a harmonikus család kialakulását.

Amennyiben Ön nem rendelkezik egészségügyi, pedagógiai jellegű végzettséggel kérjük, vegye fel a kapcsolatot trénerünkkel.

Némethné Gregor Judit 06/30 589 34 32

Képzés főbb témakörei: bevezetés a csecsemőmasszázsba, cimi képzéskommunikáció és összjáték, csecsemőmasszázs oktatói gyakorlat, speciális szükségletű (koraszülött, beteg, hasfájós), csecsemők masszázsa, növekvő gyermekmasszázs, a csecsemőmasszázs marketing. A képzés eleget tesz a Nemzetközi Csecsemőmasszázs Oktatói oklevélhez szükséges elméleti és gyakorlati követelményeknek.

Tréner: Némethné Gregor Judit IAIM Senior tréner

A továbbképzés nyilvántartási száma: megújítás folyamatban

Továbbképzés díja: 4 nap +zárókonzultáció 141.800 Ft.

(+ MAGYE éves tagdíja, 7.800 Ft, tanulóknak/nyugdíjasoknak 5.500 Ft) + tartalmazza a szülői vizsgacsomagot 4.000 Ft

Továbbképzés időpntjai megtalálhatók honlapunk nyitóoldalán és a rendezvénynaptárunkban

cimi tréning

oktatas

Érdeklődés, jelentkezés:

Némethné Gregor Judit IAIM nemzetközi tréner

06/30 589 34 32

letölthető jelentkezési lapok

Alapító okiratunk letölthető: alapszabály

 

 

A jelentkezés feltételei

  • betöltött 18 életév
  • érettségi
  • egészségügyi, pedagógiai, IBCLC laktanációs tanácsadói, hordozási tanácsadói vagy dula végzettség

Amennyiben nem rendelkezik egészségügyi, pedagógiai, IBCLC laktanációs tanácsadói, hordozási tanácsadói vagy dula végzettséggel, szüksége lehet az egészségügyi alapmodul elvégzésére. Az egészségügyi alapmodul az önnek leginkább megfelelő módon, személyesen vagy távoktatás formájában végezhető. A képzési helyekről és módokról kérjük tájékozódjon az interneten.
Amennyiben kérdése adódik, hogy az Ön végzettségei mellé szükséges-e egészségügyi alapmodul elvégzése, kérjük ennek megbeszélésére vegye fel a kapcsolatot trénerünkkel.


Némethné Gregor Judit 06/30 589 34 32